Vuoden mäyräkoira

1. Kanta-Hämeen Mäyräkoirakerho ry palkitsee vuosittain menestyksekkäimmän mäyräkoiransa. Palkinto jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa edellisen kalenterivuoden suomen tulosten perusteella.

2. Koiran omistajan tulee itse kirjallisesti ilmoittaa koiransa tulokset yhdistyksen kuluvan vuoden viimeiseen päivään mennessä. Palkinto tulee noutaa vuosikokouksesta, niitä ei lähetetä postitse. Palkinnosta ovat oikeutettuja kilpailemaan Kanta-Hämeen Mäyräkoirakerho ry:n jäsenten omistamat koirat. Jos koiralla on useampia omistajia, ei kaikkien tarvitse olla yhdistyksen jäseniä, mutta koiran tulee pysyvästi asua omistajajäsenen luona.

3. Saadakseen osallistua on koiralla oltava kilpailukaudelta sekä näyttely- että koetulos. Poikkeuksena luolassa A-asteen saavuttanut koira, joka voi osallistua pelkillä näyttelytuloksilla.

4.Tuloksia pitää olla vähintään 2 ja enintään 5 kappaletta. Suurimman pistemäärän saavuttanut koira voittaa. Pisteiden mennessä tasan, voittaa se kumpi on ensiksi saavuttanut suuremman pistemäärän. Tulosten ilmoitusjärjestyksellä ei ole väliä. Tulokset voivat olla vain Suomessa saavutettuja.