Kiertopalkinnot ja tittelit. Haku 31.12. mennessä

cof

Kanta-Hämeen mäyräkoiralla on taas runsaasti palkintoja haettavana. Perinteinen Vuoden Mäyräkoira, jonka pokkaa parhaiten sekä kokeissa että näyttelyissä pärjännyt koira. Aktiivimäyräkoirana palkitaan kerhon omaan toimintaan aktiivisimmin osallistunut mäykky. Uudet käyttö- ja muotovaliot palkitaan valiolusikoin.

Kiertopalkintoja on seuraavasti:

Kerhon parhaan ajavankoiran, jälkikoiran, luolakoiran,  VERIkoiran ja näyttelykoiran kiertopalkinnot. Lisäksi on mahdollista hakea valiolusikoita sekä ottaa osaa vuoden mäyräkoira ja vuoden aktiivimäyris -kisoihin.

Kaikkia palkintoja tulee anoa 31.12.2021  mennessä, sähköpostitse osoitteella mayrakoirakantahameen(at)gmail.com. Mikäli olet epävarma koirasi pisteistä, voit myös toimittaa linkin koiranettiin, josta tulokset näkyvät. Jos koiranetistä puuttuu joitakin tuloksia, muistathan mainita niistä. Palkinnot ovat vain varsinaisten jäsenten haettavissa. Palkinnot jaetaan vuosikokouksessa eikä niitä postiteta jälkikäteen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*